Lukk
Meny

MULIGHETSSTUDIE KONTORLANDSKAP

Mulighetsstudie kontorlandskap - SIGN Arkitektur™
Mulighetsstudie hvor det ble sett på endringer i opplevelsen av kontoret for ansatt og kunder. Fasadene ble også omarbeidet i forbindelse med dette.

Byggherre

Privatkunde

Tidsrom

2019

Størrelse

610 m²

Prosjektkostnad

- MNOK

Leveranse/roller

Arkitektur, Interiørarkitektur

Entrepriseform

-

Status

Ferdig prosjektert

Sted

Grong, Trøndelag

Kategori

Næringsbygg

Mulighetsstudiet har analysert og presentert løsninger for fremtidsrettede og mer brukervennlige forretningslokaler for vår oppdragsgiver.

Siden bygget har en bærende konstruksjon som ikke kan endres uten større inngrep, ble mulighetsstudiet avgrenset til nåværende arealramme. Det ble utarbeidet en palett med farger og materialer, hvor kontakt med naturen var hovedtema. Dette for å underbygge kundens profil.

Mulighetsstudie kontorlandskap - SIGN Arkitektur™
Mulighetsstudie kontorlandskap - SIGN Arkitektur™
Mulighetsstudie kontorlandskap - SIGN Arkitektur™
Mulighetsstudie kontorlandskap - SIGN Arkitektur™