Lukk
Meny

UTEANLEGG VEBJØRN TANDBERGS VEG 14

Uteanlegg Vebjørn Tandbergs veg 14 - SIGN Arkitektur™
Utomhus-/landskapsanlegg ved Vebjørn Tandbergs veg 14.

Byggherre

Bodø kommune

Tidsrom

2017-2020

Størrelse

2.000 m²

Prosjektkostnad

3 MNOK

Leveranse/roller

Landskapsarkitektur

Entrepriseform

Totalentreprise

Status

Ferdig prosjektert/under oppføring

Sted

Bodø, Nordland

Kategori

Landskap

Landskapsprosjekt for rehabilitering og utvidelse av uteoppholdsområder i tilknytning til det kommunale senteret i Vebjørn Tandbergs veg 14.

Med utgangspunkt i et eksisterende men lite vedlikeholdt uteområde, har landskapsprosjektet forsøkt å rehabilitere alllerede eksisterende uteoppholdssoner ved å justere på størrelser og materialitet. I tillegg til dette har man gjort nødvendige utvidelser at det totale området, for å hensynta etterspurte aktiviteter og flere beboere ved senteret.

Universell utforming og en særlig aktsomhet i bruk av vedlikeholdsfri og allergivennlig beplatning, i tilpasset skala, har vært øvrige spesielle fokus i prosjektet.